Uw eigen personal trainer in Rotterdam

Bent u op zoek naar een personal trainer in Rotterdam? Dan bent u bij Springvloed Fysiotherapie aan het juiste adres.

 

Aan uw gezondheid werken met een personal trainer

Met de personal training van Springvloed Fysiotherapie in Kralingen haalt u meer uit de training. Wanneer u graag aan uw gezondheid wilt werken, dan staan wij voor u klaar om u hierbij te ondersteunen. U wordt iedere week uitgedaagd tijdens een pittige training, uiteraard afgestemd op uw niveau. Daarnaast geven we u tips en trucs voor het dagelijks leven.

 

De werkwijze van onze personal trainer in Rotterdam

Soms is de drempel te hoog om zelf te sporten in een sportschool. Vaak zijn we te druk of hebben we geen zin. Met de één op één trainingen van Springvloed Fysiotherapie heeft u een stok achter de deur. Over het algemeen volgt u eens per week een training, waardoor uw sportmomenten makkelijker in de plannen zijn. Voordat we het traject starten, stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. We bespreken uw situatie en doelen en bekijken samen welke sportoefeningen hierop het beste aansluiten. Tijdens de trainingen werken we naar een ideale, gezonde situatie toe. We houden hierbij rekening met uw ervaringen en sportniveau. Plezier en uitdaging staan voorop, altijd op een verantwoorde wijze.

 

Wat is uw doel?

Afvallen? Sterker worden? Meer conditie krijgen? Of gewoon aan uw gezondheid werken? Wat uw doel ook is, Springvloed Fysiotherapie, personal trainer in Rotterdam staat voor u klaar. Samen werken we toe naar een ideale versie van uzelf. Meer weten of meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op via de telefoon of de mail.

Personal trainer Rotterdam